Beste ouder, in functie van het GDPR kunt u de privacyverklaring voor onze school nalezen in de rubriek 'Onze brochures'.

Nieuwsflits

Menu warme maaltijden

Menu maart 2019

Menu april 2019

Onze school is een basisschool van het officieel gesubsidieerd Nederlandstalig onderwijs. Het schoolbestuur is het gemeentebestuur. Als openbare instelling staat onze school open voor alle kinderen van alle levensopvattingen. Dat betekent dat de vrije keuze van godsdienst of niet-confessionele zedenleer gewaarborgd is.

GBS Wemmel maakt deel uit van de scholengemeenschap "De Rand-Ned", samen met andere gemeentescholen uit Wezembeek-Oppem, Linkebeek, Drogenbos en Sint-Genesius-Rode.
Onze school is gelegen op het uitgestrekte, groene scholendomein J. Geurts. De lagere afdeling en de administratie bevinden zich aan de J. Vanden Broeckstraat. De kleuters zijn ondergebracht in twee paviljoenen "Heideroosje" en "Doornroosje" aan de L. Vander Zijpenstraat. Om de drempel tussen de derde kleuterklas en het eerste leerjaar te verkleinen, werden deze in hetzelfde gebouw, "Heideroosje", ondergebracht. Tussenin ligt een gebouw met de refters, de keuken en de gymzaal.

25 apr 2019
Parlement 6LAB