Nieuwsflits

Oefenen op de WonderTHUIS en Bingel

Vergeet niet om tussendoor thuis te oefenen...

Je kan dit doen door te surfen naar de WonderTHUIS!

Ook op Bingel kan je altijd extra oefeningen maken!

Onze school is een basisschool van het officieel gesubsidieerd Nederlandstalig onderwijs. Het schoolbestuur is het gemeentebestuur. Als openbare instelling staat onze school open voor alle kinderen van alle levensopvattingen. Dat betekent dat de vrije keuze van godsdienst of niet-confessionele zedenleer gewaarborgd is.

GBS Wemmel maakt deel uit van de scholengemeenschap "De Rand-Ned", samen met andere gemeentescholen uit Wezembeek-Oppem, Linkebeek, Drogenbos en Sint-Genesius-Rode.
Onze school is gelegen op het uitgestrekte, groene scholendomein J. Geurts. De lagere afdeling en de administratie bevinden zich aan de J. Vanden Broeckstraat. De kleuters zijn ondergebracht in twee paviljoenen "Heideroosje" en "Doornroosje" aan de L. Vander Zijpenstraat. Om de drempel tussen de derde kleuterklas en het eerste leerjaar te verkleinen, werden deze in hetzelfde gebouw, "Heideroosje", ondergebracht. Tussenin ligt een gebouw met de refters, de keuken en de gymzaal.

Broekx Ouderplatform

Alle oudercommunicatie verloopt in onze school via BROEKX Ouderplatform.

Klik in de mails om berichten te lezen of log in via het ouderplatform.