Oudercomité

... een unieke samenwerking tussen ouders en leerkrachten!

Waarvoor staat het Oudercomité?

Een groep van enthousiaste ouders en leerkrachten die de school willen helpen! 

Zowel met helpende handen als met het organiseren van activiteiten om geld in te zamelen om bepaalde projecten te realiseren.

Wat doet het Oudercomité concreet?

Het Oudercomité participeert doorheen het schooljaar aan tal van activiteiten en evenementen. We denken hierbij dan aan de vele helpende handen bij de familiewandeling, het kerst- en schoolfeest, maar ook de (financiële) ondersteuning bij uitstappen en sportactiviteiten zoals o.a. de scholenveldloop en de zee- bos- en sneeuwklassen. De afgelopen jaren heeft de kring o.a. ook sterk ingezet op de aankoop van kleine en grote speeltoestellen voor onze leerlingen in zowel de lagere school als de kleuterschool. Aarzel niet om ons uw vragen, suggesties of opmerkingen door te geven via mail (oudercomite@gbswemmel.be).

Hoe kan ik me inzetten?

Wij zijn steeds op zoek naar helpende handen en hoofden, voor kleine of grote klusjes, voor één keer, enkele keren of vele keren! Ben je geïnteresseerd in het mee organiseren van Oudercomité activiteiten, of wil je op jouw manier een handje toesteken? Contacteer ons via mail naar oudercomite@gbswemmel.be. 

Leden van het Oudercomité